Nike presenteert de meesterlijke ‘Air Max’ voetbalschoenen collectie

Tijdens de maand maart staat er bij Nike eigenlijk maar één ding centraal: Air Max Day. Op 26 maart 1987 werd namelijk de iconische Air Max 1 voor het eerst geïntroduceerd door het Amerikaanse merk. Door de jaren heen hebben we veel iconische Air Max sneakers gezien en om dat te vieren trekken ze die klassieke designs nu door naar het assortiment voetbalschoenen. Het resultaat is de perfecte mix van voetbal en lifestyle. Dit is de limited edition Nike Revolution collectie, geïnspireerd op Air Max classics.

Nike Revolution pack

Elke voetbalschoen is geïnspireerd op een ander iconisch model Air Max en als je een beetje een sneakerfreak bent herken je de designs meteen. Wij vinden het in ieder geval heel vet om te zien dat Nike lifestyle en voetbal op deze manier combineert, want dat zijn immers de twee onderwerpen waar ons hart sneller van gaat kloppen. De Tiempo is geïnspireerd op de populaire Air Max 1, de Magista heeft serieuze Air Max 97 vibes, de Hypervenom is een Air Max 95 met noppen en tenslotte zien we de Mercurial met het originele Air Max 90 design.

Nike Tiempo Air Max 1 ‘OG Blue’

Nike Magista Air Max 97 ‘Silver Bullet’

Nike Hypervenom Air Max 95 ‘OG’

Nike Mercurial Air Max 90 ‘OG’

Deze limited collectie is trouwens niet zomaar een staaltje uniek design van Nike, want ze zullen ook echt gedragen worden door de beste spelers die onder contract staan bij de Amerikanen. Je kunt ze op je beeldscherm verwachten tijdens o.a. Nederland vs Italië, Duitsland vs Engeland en Frankrijk vs Spanje. Mocht jij ook op deze beauty’s willen spelen, dan moet je snel zijn. De volledige Nike Revolution collectie is hier verkrijgbaar.

Leestip: 4 tekenen die aangeven dat het tijd is voor nieuwe voetbalschoenen