Nike dropt de stormachtige Phantom ‘Fully Charged’ pack

Het seizoen gaat richting het einde en in deze periode gaat het stormen. Wie gaat er kampioen worden, wie gaat er Europees spelen en wie gaan er degraderen? Alles zal in de komende weken/maanden tot een ontknoping komen. Nike heeft zich daarop voorbereid met een unieke collectie, die exclusief bij de Phantom voetbalschoenen gelanceerd wordt. De PhantomVSN en PhantomVNM dus.

Nike Phantom ‘Fully Charged’ pack

Het zijn de twee nieuwste voetbalschoenen uit het assortiment van Nike die dus deze ‘Fully Charged’ colourway hebben gekregen. Ze hebben een stormachtige look gekregen door het gebruik van de donkerblauwe kleuren en de bliksem graphics. Om voor wat contrast te zorgen is er  gekozen voor feloranje details. Een bijzondere en donkere look, maar het geheel ziet er bij beide schoenen gewoon heel cool uit.

Nike PhantomVSN ‘Fully Charged’

Nike PhantomVNM ‘Fully Charged’

Deze nieuwe collectie zal tijdens de komende Champions League wedstrijden al om de voeten van de grote sterren te zien zijn. Je kunt ze zelf ook gewoon bestellen trouwens. De Nike Phantom ‘Fully Charged’ pack is hier verkrijgbaar.

Ben je op zoek naar een wat minimalistischer en stijlvoller design? Dan is dit Nike Black Lux pack waar je naar op zoek bent. Heel veel zwart met gouden details.

Foto’s: SoccerBible