Nike lanceert de eerste limited edition van de gloednieuwe PhantomVSN

Het is nog geen maand geleden dat de PhantomVSN door Nike aan de wereld gepresenteerd werd als vervanger van de Magista. Sinds die tijd heeft Nike al drie kleuruitvoeringen gepresenteerd en nu volgt de eerste limited edition van de Phantom ooit. Er is gekozen voor een kleurencombo die gewoon niet mis kan gaan en dat wordt wederom bewezen met deze kicksen.

Nike PhantomVSN ‘Gold’

We hebben het dan over de combinatie van wit en goud. Het heeft iets luxe, exclusiefs en stijlvols. Iets wat dus perfect bij een limited edition voetbalschoen past. Wit heeft de overhand bij het design, maar je kunt niet om de gouden details heen. Zo is bijna de volledige binnenkant van de voet goud en ook de zoolplaat heeft een metallic gouden afwerking gekregen. Die gouden zone op de binnenkant voet staat trouwens voor de ideale zone waarmee je de bal kunt raken bij de controle en passing.

Ware beauty’s zoals je kunt zien, maar hoe limited zijn ze dan? Nou, er zijn in totaal 1000 paren gemaakt die individueel genummerd zijn van 1 tot 1000. Als jij dus besluit een paar te kopen, dan weet je precies welk paar je hebt. Het nummer is gegraveerd op de gouden zoolplaat. Classy.

De limited edition Nike PhantomVSN ‘Gold’ is hier verkrijgbaar. We willen er wel een tip bij geven: mocht je ze kopen, gebruik ze dan niet bij het voetballen. Geef ze een mooi plekje en maak ze vooral niet vies. Zou zonde zijn én over een x aantal jaren zijn ze ongetwijfeld veel meer waard dan dat ze nu zijn.

Wil je meer informatie over Nike’s nieuwe voetbalschoen? Hier vind je alles wat je moet weten over de Nike PhantomVSN.

Foto’s: SoccerBible