Ook de Nike PhantomVNM en VSN krijgen de zwarte ‘Under the Radar’ update

Een tijdje geleden lanceerde Nike de nieuwe generatie Tiempo 8 in twee kleuruitvoeringen, waaronder de ‘Under the Radar’ variant. Afgelopen weekend werd de nieuwe generatie Mercurial VII gelanceerd, zelfs in drie kleuruitvoeringen. Eén daarvan was de ‘Under the Radar’ variant. Dan zijn er nog twee voetbalschoenen over: de PhantomVNM en PhantomVSN. Ook die twee hebben nu de ‘Under the Radar’ update gekregen.

Nike PhantomVNM ‘Under the Radar’

Het terugkerende thema bij dit pack is een zwarte upper. Bij de Mercurial is alles helemaal zwart, terwijl de Tiempo juist wat blauw erbij had. Bij deze Phantoms wordt het zwart gecombineerd met volt (felgeel). Bij de PhantomVNM is dat heel subtiel gedaan. Daar heeft alleen de omlijning van de Nike Swoosh deze kleur gekregen en voor de rest is ‘ie zo goed als helemaal zwart. Ziet er gruwelijk uit hoor!

Nike PhantomVSN ‘Under the Radar’

De PhantomVSN heeft een wat opvallendere look gekregen. Het is dan wel dezelfde kleurencombo als bij de PhantomVSN, maar hier is er meer volt op de upper te vinden én de hele zoolplaat heeft de opvallende kleur gekregen. Toch is het zeker niet té. Gewoon heel cool.

Mocht je één van deze paar kicksen nou echt willen voor komend seizoen, dan moet je wel wat geduld hebben. Ze zullen waarschijnlijk tegen het einde van de maand in de verkoop gaan. Je kunt ze dan hier scoren.

Benieuwd naar de nieuwe Tiempo & Mercurial? Hier kun je de nieuwe lederen Tiempo 8 checken en als je voor een lichte schoen wilt gaan dan is deze nieuwe Mercurial VII de schoen voor jou.

Foto’s: SoccerBible