Deze nieuwe Premier is alweer een voltreffer van Nike

Dit jaar schieten de traditionele lederen voetbalschoenen uit de grond als paddenstoelen. Adidas heeft er al heel wat Gloro’s doorheen gejaagd en ook Nike’s Premier beleeft een topjaar. In 2017 introduceerde Nike namelijk de Premier 2.0 en die is al in heel wat toffe kleuruitvoeringen op de markt gebracht. Ook deze nieuwe ‘Gamma Blue’ variant is weer een schot in de roos.

Nike Premier 2.0 ‘Gamma Blue’

Het model van de Premier 2.0 is geïnspireerd op de populaire Air Zoom Legend II die in 2008 gelanceerd werd. Die schoen was destijds zo populair vanwege het comfort, topkwaliteit leer en de tong over de veters. Die facetten komen nu ook allemaal weer terug. Wij vinden echter dat deze tweede generatie Premier er nog beter uitziet dan zijn voorbeeld uit 2008. Zeker in deze heerlijke combinatie van zwart en blauw.

Pure porno voor de liefhebbers van klassieke kicksen dus. Daar komt ook nog eens bij dat ze vergeleken met de topmodellen van Nike een koopje zijn. Voor iets meer dan €100 zijn ze namelijk al van jou. Je kunt ze exclusief hier bestellen.

Bron: SoccerBible