De classic Nike Premier 2.0 heeft een hele fijne update gekregen

Liefhebbers van klassieke lederen kicksen kunnen de laatste weken hun geluk niet op. Zowel adidas als Nike lanceerde namelijk een aantal schitterende versies van hun meest classic silo’s. Bij Nike is dat natuurlijk de iconische Premier en hoewel deze Premier 2.0 pas gelanceerd is, voelt ‘ie meteen aan als een klassieker. Het prachtige zwarte leer, de tong over de veters en nu met een fijn kleurrijk detail: oranje. Dit komt in de buurt van perfectie.

Nike Premier 2.0 Black & Orange

De kleurencombinatie komt overeen met de laatste ‘Lock In, Let Loose‘ collectie voetbalschoenen van Nike, maar toch is dit een wezenlijk andere schoen. Traditioneel kangoeroe-leer in optima forma, de grote zwarte NIKE naam in reliëf op de hak, twee oversized Nike logo’s over de zijkanten en ‘EST. 1972’ achterop de hak in het oranje. Het lijkt (en misschien is het ook wel) een vrij eenvoudige schoen, maar de details zijn heerlijk. En het comfort natuurlijk ook.

Voor de puristen onder ons die niets liever willen dan een zwarte leren voetbalschoen is dit dus zo’n beetje het summum. Wat de schoen nóg mooier maakt is de prijs, want je kunt ze hier al bestellen voor ruim €100. Wil je toch liever een modernere en lichtere schoen? Check hier dan de nieuwste collectie van Nike.

Bron: SoccerBible