Nike geeft de classic Premier 2.0 een zeer stijlvolle kleurencombo

Als je aan voetbaltenues denkt in Nederland kom je al snel uit bij rood en wit. De gehele top 3 van de Eredivisie speelt in die kleuren en waarschijnlijk is het de meest voorkomende kleurencombo van alle divisies. Toch worden er niet vaak rood met witte voetbalschoenen gelanceerd. Gelukkig heeft Nike daar nu wel aandacht voor met deze moderne klassieker: de Premier 2.0 ‘University Red’.

Nike Premier 2.0 ‘University Red’

Volgens ons mogen ze direct bij het lijstje meest stijlvolle Premiers van de laatste tijd. We noemen het daarnaast niet zomaar een moderne klassieker, want het is een relatief ‘nieuwe’ silo na de eerste generatie Premier en toch wordt bij het uiterlijk duidelijk waarom het omschreven kan worden als een echte classic. Het design is geïnspireerd op de populaire Air Zoom Legend II met de tong over de veters, kegelvormige noppen, het minimalistische uiterlijk en de heerlijke lederen upper. Gooi daar nog wat oversized NIKE overheen op de hak en dan heb je gewoon een topschoen te pakken.

Zoals je ziet combineert het rood en wit op voetbalschoenen net zo lekker als bij tenues, dus behalve een heel comfortabele schoen is dit ook nog eens een heel stijlvolle. Het mooiste is misschien wel de prijs, want het meest luxe model heb je al voor iets meer dan €100. Je kunt ze hier bestellen.

Zo’n twee weken geleden maakten we trouwens nog een lijstje met de beste voetbalschoenen onder de €100. Zeker even checken als je niet te veel uit wil geven voor een paar kicksen.

Bron: SoccerBible