Nike presenteert de überstijlvolle Premier 2.0 in wit met blauw

De liefhebbers van lederen en klassieke voetbalschoenen kunnen de laatste tijd hun geluk niet op. Vooral Nike gaat de laatste tijd flink los op dit gebied met de gruwelijke blackout Tech Craft collectie en een reeks verschillende kleuren Premier 2.0. Tot nu toe hadden die elke keer een voornamelijk zwarte upper, maar deze keer gaat Nike voor een heerlijk stijlvol wit bovendeel. In combinatie met blauw ziet dat er heel goed uit.

Nike Premier 2.0 ‘White & Blue’

Dit is alweer de derde kleuruitvoering in een korte tijd en het wit en blauw is geïnspireerd op Nike Tiempo kleuruitvoeringen uit het verleden. Ons doet het ook meteen denken aan de legendarische blauw met witte Air Max 1. Op de kleuren na is het verder dezelfde schoen met een zachte kangoeroe lederen upper, ronde noppen en een vouwbare tong over de veters. Alles wat de liefhebber van classic voetbalschoenen naar op zoek is dus.

Een plaatje toch? Het mooie is ook nog eens dat ze maar €100 kosten. Je kunt ze hier bestellen. Toch liever een nóg klassiekere zwart met witte uitvoering? Die kun je hier bestellen.

Bron: SoccerBible