Nike steekt de classic Premier 2.0 in een gruwelijk stijlvol jasje

De Nike Premier 2.0 heeft de status van classic voetbalschoen al lang bereikt en toch verrast ‘ie ons elke keer weer. Je associeert ze met de no-nonsens voetballers die helemaal niets hebben met de nieuwste moderne voetbalschoenen, maar wat ons betreft wordt het steeds meer een schoen voor de meest stijlvolle voetballers. Dat is in dit jasje zeker het geval.

Nike Premier 2.0 Black/Racer Blue

De Premier 2.0 straalt namelijk een ongelofelijke bak klasse uit, zeker in deze colourway. Zwart doet het altijd goed bij deze kicksen, maar de combinatie met ‘Racer Blue’ wat terugkomt in de veters, tong en noppen is er een om verliefd op te worden. Natuurlijk maken de lederen upper, het grote ‘NIKE’ op de hak en de tong die over de veters te vouwen is deze oldschool look helemaal af.

Nu al een iconische look voor de iconische schoen. Daar komt nog eens bij dat je echt geen voetbalschoen gaat vinden die er zo mooi uitziet en zo goed presteert voor de prijs van €100. Gekkenwerk. Je kunt de Nike Premier 2.0 ‘Black/Racer Blue’ alleen hier bestellen.

Toch liever een Nike voetbalschoen die wat moderner is? Pas lanceerde Nike de ‘Always Forward’ collectie, waarin de kleur Racer Blue centraal staat.

Foto’s: SoccerBible