Nike introduceert de nieuwe & überclassy Premier 2.0

Elk merk heeft zo zijn klassieke voetbalschoen die al decennia meedraait. Bij adidas is dat de Copa, PUMA heeft de King en Nike’s klassieker is de Premier. Vandaag heeft Nike een nieuwe generatie van deze schoen gelanceerd: de Premier II. De schoen heeft natuurlijk nog steeds een oldschool uiterlijk, maar er is wel het een en ander veranderd. Positieve veranderingen die geïnspireerd zijn op de iconische versie van 1994.

Nike Premier II

Ten eerste heeft Nike de tong van de Premier vervangen door een tong die over de veters te trekken is. Met het zwart, wit en zwarte Nike Swoosh ziet die er meteen fantastisch uit. Uiteraard is er aan het materiaal van de upper niets veranderd, want beter dan het kangoeroeleer gaat het toch niet worden. Dat zorgt namelijk niet alleen voor een heerlijk comfort, maar ook voor geweldige balcontrole. De zoolplaat is ook hetzelfde gebleven als bij de voorganger, maar op de hak zien we weer een verandering. Daar is namelijk in witte letters NIKE te lezen. Vet detail.

We zijn nog niet klaar met het ophemelen van deze schoen, want de Nike Premier II is hier al verkrijgbaar voor €100. Kijk, dat zijn nog eens fijne prijzen. Ben je meer fan van de lederen Nike Tiempo? Ook dan zit je gebakken, want Nike introduceerde gisteren de volledig nieuwe Tiempo 7.