Nike lanceert de klassieke Premier 2.0 in hele fijne kleuren

In aanloop naar het nieuwe seizoen hebben we van de grote merken weer heel veel nieuwe voetbalschoenen voorbij zien komen, maar gelukkig is er nog altijd plek voor de klassiekers. De Premier 2.0 is er eentje van en net op tijd voor het nieuwe seizoen dropt Nike deze classic de ‘Raised on Concrete’ uitvoering, waarmee het de laatste toevoeging is aan de gelijknamige collectie.

Nike Premier 2.0 Raised on Concrete

De ‘Raised on Concrete’ collectie bracht een kleurencombo van lichtgrijs met rood naar de topmodellen Mercurial, Phantom, Hypervenom en Tiempo. Diezelfde kleurencombinatie wordt nu toegepast op de lederen Premier 2.0 en dat pakt geweldig uit.

Qua design blijft de schoen vasthouden aan de succesformule van een lederen upper, een oversized ‘Swoosh’ over de zijkanten, de vouwbare tong over de veters en ‘NIKE’ in hoofdletters op de hak.

En dan moet het mooiste van deze schoen nog komen, want dat is de prijs. In een markt waar je voor de dikste voetbalschoenen al snel richting de €300 gaat kosten deze heerlijke comfortabele kicksen je iets meer dan €100. Beter wordt het niet voor die prijs. Je kunt de Nike Premier 2.0 ‘Raised on Conrete’ hier bestellen.

Nike Premier 2.0 Blackout

Heel tof natuurlijk zo’n lichtgrijs met rode combo, maar wat past er nou eigenlijk beter bij een paar klassieke kicksen als deze? Juist, een volledig zwarte uitvoering. Gelukkig is die er ook gewoon en zoals je hieronder ziet is het resultaat ronduit bruut. De Nike Premier 2.0 Blackout is hier te verkrijgbaar voor maar €99,99.

Foto’s: SoccerBible