Nike presenteert 2 schitterende versies van de Tiempo Premier

De Tiempo Premier is één van de meest legendarische voetbalschoenen ooit. Het waren zelfs Nike’s eerste voetbalschoenen in 1971 en de tweede generatie werd voor het eerst op het WK in 1994 gedragen door Romario en Maldini. Vandaag de dag wordt de Tiempo Premier nog steeds verkocht en is er qua uiterlijk weinig aan veranderd ten opzichte van de klassieker uit ’71. De eenvoud van zwart leer is wat deze schoen nog steeds zo geliefd maakt. Ter afsluiting van het huidige voetbaljaar lanceert Nike twee bijzondere versies van deze iconische schoen. Helemaal in het zwart en helemaal in het wit.

nike-tiempo-premier-blackwhite

Deze kicksen ademen voetbal in hun meest pure vorm. Kangoeroe- en geitenleer zorgen samen voor maximaal comfort, terwijl de noppen op een manier ontworpen zijn om zowel acceleratie als behendigheid te stimuleren. Het maakt de schoen een veelzijdige klassieker die zowel in de laatste linie als in de aanval gedragen kan worden. Hetgeen wat echter het meeste indruk maakt is het uiterlijk. Helemaal zwart of helemaal wit ziet er altijd goed uit, maar de Tiempo Premier rockt deze kleuren als geen ander. Wat een heerlijke kicksen.

nike-tiempo-premier-black

nike-tiempo-premier-white

Het beste nieuws moet echter nog komen, want je hebt een paar van deze wondersloffen al voor slechts €109,95. Van beide kleuren zijn echter beperkte aantallen beschikbaar, dus ben er snel bij. Je kunt ze hier bestellen.

Leestip: Nike eert Gouden Bal winnaar Ronaldo met gruwelijke limited editions