Nike presenteert een drietal flitsende nieuwe voetbalschoenen

Afgelopen week lanceerde Nike de nieuwste generatie Hypervenom III met veel bombarie en in een zeer opvallende kleurencombinatie. Nu voegt Nike de overige drie silo’s toe onder de ‘Radiation Flare’ naam. Alle drie hebben ze een flitsende kleur gekregen, zodat je alle aandacht opeist in deze donkere maanden. Op de goede manier dan, want ze zijn stuk voor stuk heel nice!

nike-radiation-flare-pack-slider-970x600

Nike Magista ‘Radiation Flare’

We trappen af met de Magista, gemaakt voor de spelverdelers van het team. De schoen is gedoopt in een vette feloranje kleur met wat meer donkere details op de upper, hak en zoolplaat. De welbekende ‘heatmap’ die sinds de introductie van de tweede generatie Magista terug te vinden is op de upper, is in een contrasterende witte kleur gedaan. Het resulteert in een plaatje van een schoen.

nike-radiation-flare-pack-slider-3-970x600

Nike Mercurial ‘Radiation Flare’

Het snelheidsmonster van Nike is opvallender dan ooit in deze gifgroene kleur. Voor verdedigers zal het als een rode lap op een stier werken, maar wij vinden het een toffe kleuruitvoering. Zeker in combinatie met de zwarte Nike Swoosh geeft het de schoen een dodelijk uiterlijk.

nike-radiation-flare-pack-slider-2-970x600

Nike Tiempo ‘Radiation Flare’

Natuurlijk mag de Tiempo nooit ontbreken in een nieuw Nike pack. De geliefde lederen kicksen hebben een felgele kleur gekregen met subtiele zwarte accenten. Het zorgt voor een stijlvol geheel en is makkelijk te combineren met gele voetbaltenues.

nike-radiation-flare-pack-slider-4-970x600

De nieuwe Nike ‘Radiation Flare’ pack is vanaf 3 februari hier verkrijgbaar.

Er is ook goed nieuws voor de vrouwelijke voetballers onder ons, want Nike heeft een speciale variant op de mannelijke ‘Radiation Flare’ collectie gelanceerd. Bij deze voetbalschoenen is de kleur grijs overheersend en hebben ze felgekleurde details gekregen. De damesvoetbalschoenen zullen waarschijnlijk alleen via de Nike webshop verkrijgbaar zijn.

Leestip: Nike & Rooney vieren record met gruwelijke limited edition Hypervenom