Nike presenteert het kleurrijke ‘Floodlights Pack’

De dagen worden korter en dat betekent een verminderd zicht op het veld. Om de zichtbaarheid van je kicksen wat te vergroten presenteert Nike het ‘Floodlights Pack’. Een pack met alle vier de silo’s – Magista, Mercurial, Hypervenom en Tiempo – die een opvallende kleur hebben gekregen. Kleuren waar de lampen op jullie trainingsveld of in het stadion hun felle lichten tegen af zullen kaatsen.

De een is wat vetter dan de ander, maar we kunnen met zekerheid zeggen dat de Hypervenom toch wel de meest opvallende kleuren heeft gekregen. De prijs voor tofste schoen uit dit pack moet volgens ons wel naar de Magista gaan, want wat een fantastische kleur heeft die gekregen.

Nike Hypervenom ‘Floodlights Pack’

Met dit kleurenspektakel van rood, oranje, paars en zwart om je voeten moet opvallen geen probleem worden. Als je het ons vraagt is het een beetje too much, maar de schoen zelf blijft natuurlijk van grote kwaliteit. De geliefde upper zorgt voor optimale balcontrole bij de meest onvoorspelbare acties.

Nike Floodlights Pack

Nike Floodlights Pack

Nike Magista ‘Floodlights Pack’

Het absolute hoogtepunt van dit nieuwe Nike pack is volgens ons deze Magista. De fantastische kleur in combinatie met de subtiele ‘heat map’ op de binnen- en buitenkant van de wreef zorgt voor een look om van te watertanden. De opmerkelijke structuur van de upper helpt je bij de balcontrole, passes en schoten.

Nike Floodlights Pack

Nike Floodlights Pack

Nike Mercurial Superfly ‘Floodlights Pack’

Nike’s snelste jongen heeft opnieuw een tweekleurig uiterlijk gekregen. De overheersende kleuren zijn deze keer paars en oranje. De lijnen op de upper leggen de nadruk op de geribde structuur die voor controle op hoge snelheid zorgt, maar ook zeker voor een dodelijk en precies schot.

Nike Floodlights Pack

Nike Floodlights Pack

Nike Tiempo ‘Floodlights Pack’

Deze langst dienende en altijd geliefde silo van Nike heeft de kleurencombinatie paars, groen en lichtblauw gekregen. Niet de meest gelukkige combo als je het ons vraagt. Natuurlijk is de upper gemaakt van premium leer, maar dat kan ook niet anders bij de Tiempo.

Nike Floodlights Pack

Nike Floodlights Pack

Leestip: Dit is de bizarre Nike Mercurial x EA Sports (alleen op 26-9 verkrijgbaar)