Nike presenteert het nieuwe AS Roma thuistenue 16/17

Van alle nieuwe tenue releases kijken we toch altijd enorm uit naar de nieuwe AS Roma tenues. De gladiatoren uit Rome, onder leiding van opperbaas Totti, zijn immens populair ver buiten de Italiaanse grenzen. Daarnaast kunnen we vanaf komend seizoen, als het goed is, ook weer een heel seizoen gaan genieten van onze eigen Kevin Strootman en de Belgen van Nainggolan. Het iconische donkerrood in combinatie met oranje ziet er ook nagenoeg altijd geweldig uit. Redenen genoeg dus om op voorhand al enthousiast te zijn over het nieuwe tenue.

AS Roma thuis 16-17

Dit jaar is het design vrij eenvoudig gebleven, wat we zeker niet afkeuren. Van shirt tot sokken is het tenue eigenlijk compleet donkerrood met een aantal kleine oranje details. Om het shirt een moderne tint te geven is er een grafisch design van dunne horizontale strepen toegevoegd op de romp van het shirt. Vanaf de schouder tot de onderkant van het shirt is een subtiele diagonale lijn te zien. De moderne v-kraag heeft een gele band gekregen waarin ‘AS Roma’ is verwerkt, als een ode aan de trots van de club.

AS Roma thuis 16-17

Over de zijkanten van het tenue loopt een rode streep over de lengte van het shirt en het broekje. Hierdoor rekt het tenue wanneer de speler in beweging is. De streep maximaliseert ventilatie en onthult een gele onderlaag. Gele sokken met een lineaire graphic op de kuit maken het tenue compleet. Ziet er weer uitstekend uit toch? Je kunt het shirt vanaf morgen hier bestellen.