Nike presenteert het nieuwe thuis- en uittenue van Atlético Madrid

Gisteren zagen we het nieuwe thuis- en uittenue van Real Madrid voor het eerst en nu is het tijd voor die andere club uit Madrid. De verliezend Champions League finalist heeft natuurlijk een rood-wit gestreept thuisshirt gekregen, maar het uitshirt heeft een ietwat verrassende kleur gekregen. Het thuistenue vinden we vrij standaard en enorm veel op het vorige tenue lijken, maar het uitshirt daarentegen is gruwelijk vet geworden.

Ook dit jaar hebben wij weer hoge verwachtingen van Simeone en de zijne, zowel in de Primera Division als in de Champions League. We zijn benieuwd of ze in deze tenues hun eerste Champions League beker binnen kunnen slepen.

Atlético Madrid thuis 16/17

Atletico Madrid thuis 16/17

Zoals we al zeiden is het thuistenue vrijwel onveranderd ten opzichte van vorig seizoen. Natuurlijk blijft het iconische Atléti rood, wit en blauw altijd nice, maar dit tenue vinden we vrij standaard. De gestreepte voorkant loopt over in rode mouwen en die rode band loopt door tot aan de bovenkant van de rug. Daaronder vind je een blauw broekje en blauwe sokken.

Atlético Madrid uit 16/17

Atletico Madrid uit 16/17

Over het uittenue zijn we des te meer te spreken. Het voornamelijk zwarte tenue heeft heerlijke gouden details en zelfs een aantal navy accentjes die er zeer subtiel in verwerkt zijn. Die vind je namelijk rond de moderne crew hals en in het fantastische clublogo op de borst. Het logo is verder helemaal in het goud gedaan, wat wij echt ontzettend vet vinden. Dat logo is overigens ook op het broekje geplaats, waaronder goud-gele sokken te vinden zijn. Klasse Nike!

Atletico Madrid uit 16/17

Beide tenues zijn hier verkrijgbaar vanaf €69,95. Onze tip: ga voor het uitshirt!

Leestip: Dit zijn de klassieke nieuwe uit- en thuistenues van rivaal Real Madrid