Nike presenteert het nieuwe Manchester City uitshirt

De laatste dagen en weken is Manchester City veel in het nieuws geweest op het gebied van transfers, maar vandaag even om een andere reden. Nike heeft namelijk het nieuwe Manchester City uitshirt gepresenteerd en voor komend seizoen keren ze terug naar een kleur die we vroeger al vaker zagen bijĀ the Citizens. De wijnrode kleur werd voor het laatst gebruikt tijdens het 2002/03 seizoen, toen Le Coq Sportif de tenues nog maakte. Het meest memorabele moment in deze kleur komt uit 1956, toen ze de FA Cup wonnen.

Manchester City uitshirt 2017/2018

Wij vinden de kleur er heel nice uitzien en gelukkig is er ook nog wat ruimte gelaten voor de iconische luchtblauwe kleur van City. Dat is terug te vinden rond de hals en verder wordt de wijnrode kleur gecombineerd met witte logo’s (Nike en Etihad). Het tenue zal zijn debuut maken in de vriendschappelijke topper tegen Real Madrid voor de International Champions Cup.

Het nieuwe Manchester City uitshirt zal vanaf 27 juli hier verkrijgbaar zijn. Toch liever het typische luchtblauwe thuisshirt? Die kun je hier checken.