Nike presenteert de ‘Rising Fast’ collectie voor spelers vanaf 1995

Oké, natuurlijk mag jij ze ook gewoon kopen als je eerder geboren bent dan het jaar 1995, maar van alle spelers met een Nike contract zullen alleen de spelers vanaf 1995 ze dragen. Geen Cristiano Ronaldo, Neymar, Hazard, Ramos of Lewandowski dus, maar de sterren van de toekomst zoals Mbappé, Asensio en Rashford zullen op de ‘Rising Fast’ collectie van Nike gaan spelen de komende tijd. Vandaar de naam ‘Rising Fast’ dus.

Nike Rising Fast

Alle modellen uit deze collectie hebben dezelfde kleurencombinatie gekregen van ‘armory blue, navy blue en pink’, oftewel lichtblauw, donkerblauw en roze. Toch is er één schoen die een iets ander uiterlijk heeft gekregen en dat is de Tiempo 7. Die heeft namelijk een zwarte upper met licht- en donkerblauwe en roze details. Wel zo toepasselijk voor een lederen schoen.

Aangezien er niets veranderd is aan de schoenen op technologisch gebied ten opzichte van de voorgaande collecties is hier niets nieuws over te melden. Daarom genieten we gewoon even van wat prachtige plaatjes van deze fijne collectie.

Nike Mercurial Superfly V ‘Rising Fast’

Nike Magista Obra II ‘Rising Fast’

Nike Hypervenom Phantom III ‘Rising Fast’

Nike Tiempo Legend VII ‘Rising Fast’

Het is een vrij bijzondere kleurencombinatie, maar wat ons betreft wel een combinatie die heel goed werkt. Vooral bij teams met blauw in het tenue kan dit heel fijn uitpakken. De volledige Nike Rising Fast collectie is hier te bestellen. Ja, ook als je voor 1995 bent geboren.

Liever zwarte voetbalschoenen? Dan is deze selectie van onze 15 favoriete zwarte voetbalschoenen van dit moment perfect voor jou.

Foto’s: SoccerBible