Nike presenteert een ultra-classy blackout Premier met speciale zool

We hebben dit jaar al behoorlijk veel releases van classic voetbalschoenen gezien, maar deze blackout Premier 2.0 is wat ons betreft één van de kanshebbers op de titel ‘release van het jaar’. Dat heeft meerdere redenen, want behalve de geweldige looks is het door middel van de Anti-Clog zool ook nog eens een technisch hoogstandje van Nike. Een ultieme combinatie van klassiek en modern.

Nike Premier 2 Blackout

We beginnen eventjes met het schitterende uiterlijk van de schoen. Volledig zwarte voetbalschoenen doen het bij ons altijd goed, maar als die zwarte upper dan ook nog eens volledig van het beste kangoeroeleer is gemaakt dan heb je echt een ultra-classy schoen te pakken. De enige gekleurde details die je tegenkomt zijn de ‘Volt’ Anti-Clog noppen en het Anti-Clog logo op de hak. De tong over de veters is geïnspireerd op die van de iconische Air Zoom Legend II.

Anti-Clog

Tot dusver dus vooral een klassieke voetbalschoen, maar de zoolplaat zorgt voor een moderne inbreng. Deze Anti-Clog zoolplaat is namelijk een vrij nieuwe innovatie van Nike en is zo ontworpen dat er geen modder onder blijft hangen. Dit zorgt niet alleen voor minder gewicht onder de schoenen, maar ook voor 90 minuten grip, hoe modderig het veld ook is. We moeten er trouwens wel bij zeggen dat dit alleen meerwaarde heeft als je op modderige en drassige velden speelt.

Samengevat: een prachtige schoen van topkwaliteit leer en één van de beste Nike innovaties. Dat zal wel wat moeten kosten horen we je denken, maar niets is minder waar. De Nike Premier 2.0 Blackout met Anti-Clog is hier namelijk te bestellen voor €125.

Wil je trouwens weten of de Anti-Clog zool wel de moeite waard is om te kopen voor jou? Dat hebben we voor jou uitgezocht en dat lees je hier.