Nike lanceert de rest van de brute blackout ‘Stealth Ops Pack’

Ruim een week geleden onthulde Nike de gloednieuwe PhantomVSN en dat deed het op grootse wijze. Direct werden er drie kleuruitvoeringen gepresenteerd, waarvan één volledig zwart. Die wordt nu vergezeld door maar liefst 4 blackout voetbalschoenen uit de stal van Nike en de ene is nog bruter dan de ander.

Nike Stealth Ops pack

Het lijkt sowieso een dingetje te zijn om voor de start van het seizoen met een volledig zwart pack voetbalschoenen te komen. Al jaren op rij lanceert Nike zo’n pack in de maand juli en ook adidas doet er aan mee. Deze maand presenteerden zij namelijk hun ‘Shadow Pack’. Wat ons betreft mogen de merken ermee doorgaan, want als we eerlijk zijn dan gaat er niks boven ‘blackout kicksen’. De Mercurial, Hypervenom, Tiempo en Premier 2.0 laten dat weer zien.

Nike Mercurial ‘Stealth Ops’

Nike Hypervenom ‘Stealth Ops’

Nike Tiempo ‘Stealth Ops’

Alle bovenstaande voetbalschoenen uit Nike’s Stealth Ops pack zijn hier verkrijgbaar.

Nike Premier 2.0 ‘Stealth Ops’

Dan hebben we nummer vier nog in de vorm van de classic Premier 2.0. Net als de Tiempo gemaakt van leer, maar dan met een nog klassieker uiterlijk en een aanzienlijk lager prijskaartje. Deze parels kosten namelijk maar €100 via de officiële Nike webshop. En wat ons betreft zijn het één van de mooiste van de hele collectie.

We lieten helemaal aan het begin van het artikel al even de naam van Nike’s nieuwste voetbalschoen horen: de PhantomVSN. Als je er nog niet bekend mee bent, dan raden we je aan dit artikel erover te lezen. Die kicksen maken vanaf seconde 1 namelijk heel veel indruk.