Nike lanceert de ‘Terra Pack’ met nieuwe kleuren voor de Mercurial & PhantomVNM

Nike heeft weer eens een nieuw pack voetbalschoenen gelanceerd en dat betekent gewoon weer een nieuw kleurtje voor de kicksen uit het assortiment, toch? Nou, niet helemaal. Nike is de laatste tijd namelijk de releases aan het splitten. Nu is dat ook weer het geval en krijgen alleen de Mercurial en PhantomVNM een ‘Terra Pack’ update.

Nike Terra Pack

In totaal zijn het dus drie voetbalschoenen, want de Mercurial heeft zowel een hoge (Superfly) als lage (Vapor) variant. Alle schoenen hebben echter dezelfde kleurencombo gekregen en die is toch wel best opvallend. De basis kleur is namelijk een soort beige, genaamd ‘Desert Sand’. Daar komen de kleuren paars en groen bij. Klinkt als een verschrikkelijke combinatie, maar in werkelijkheid pakt ‘ie verrassend goed uit.

Bij de Mercurial Superfly & Vapor is er een nog donkerdere kleur beige (bijna bruin) toegevoegd aan de upper en het groen en paars komt terug in de gesplitte zoolplaat. De PhantomVNM heeft daarentegen bijna alleen paarse details gekregen met een parelmoer finish zowel in de Nike Swoosh als in de zoolplaat. Het enige groene is het Nike ‘Planet Football’ logo op de hak.

Nike Mercurial ‘Terra Pack’

Nike PhantomVNM ‘Terra Pack’

Wij zijn vooral fan van de Mercurials eerlijk gezegd, al is de PhantomVNM ook zeker niet slecht. Deze nieuwe schoenen zullen trouwens niet door alle Nike voetballers gedragen worden, maar door een select groepje gedragen worden. Harry Kane en Neymar horen daar in ieder geval bij en je zult hen dan ook op deze kicksen zien spelen tijdens de Champions League week. Natuurlijk kun jij ze ook gewoon kopen. Hier is de volledige Nike Terra Pack te bestellen.

Foto’s: SoccerBible