Uitverkochte ‘Nike Tiempo Totti X Roma’ nu al voor flinke prijzen aangeboden op internet

Vorige week donderdag lanceerde Nike een bijzondere limited edition Tiempo voor de Romeinse held Totti. De schoen, die ter ere van Totti’s 25e seizoen bij AS Roma gemaakt is, werd in een beperkte oplage van 2500 stuks geproduceerd en raakte in no-time uitverkocht. Grote kans dat jij dus ook achter het net hebt gevist. Maar er is een uitkomst: Marktplaats en E-bay.

De Nike Tiempo Totti x Roma is op beide sites wel al twee of drie keer zo duur als oorspronkelijk. Nike verkocht ze voor €225 euro, maar op het internationale E-bay wordt er gemiddeld zo’n €450 tot €500 voor gevraagd. Op het Nederlandse Marktplaats vinden we slechts twee paar, aangeboden voor maar liefst €525 en €600. Je moet er dus behoorlijk wat voor over hebben om deze iconische limited edition op de kop te tikken.

Gelukkig waren wij één van de lucky few die de schoen wisten te bemachtigen. En eerlijk is eerlijk, wij vinden dat deze schoen makkelijk tot de 5 mooiste voetbalschoenen ooit behoort. Bekijk onze eigen foto’s hieronder.

Mocht iemand zich afvragen of wij ze misschien verkopen? Sorry. No way! Toch maar even op E-bay of Marktplaats kijken misschien. Misschien is het een idee om samen met een andere Totti-fan een paar te kopen. Neem jij de rechter en hij de linker.

Leestip: Nike presenteert twee subtiele versies van de classy Tiempo