Nike trapt 2020 af met maar liefst 4 uitvoeringen van de classic Premier 2.0

Iedereen die ons al een tijdje volgt weet inmiddels wel dat we behoorlijk fan zijn van de Nike Premier lijn. Het is niet de meest in het oog springende en moderne schoen, maar juist het simplistische en classic design van leer en de tong over de veters is iets wat behouden moet blijven. Gelukkig hoeven we ons in 2020 geen zorgen te maken over een gebrek aan Premier 2.0’s, want Nike trapt het jaar af met maar liefst 4 varianten van deze kicksen.

Nike Premier 2.0 x 4

Zoals het bij een schoen als deze hoort heeft Nike niet voor zeer opvallende varianten gekozen. Sterker nog, eentje is volledig zwart met ‘NIKE’ in het rood op de hak en twee van de resterende varianten zijn zwart met een witte Nike Swoosh en subtiel gekleurde details. De meest opvallende verschijning van de vier is de rode Premier met zwarte Nike Swoosh. Wat ons betreft zou die laatstgenoemde wel eens de winnaar kunnen zijn. Of toch die (bijna) volledige zwarte? Check zelf maar.

Is je bij het zien van de foto’s nog iets opgevallen? Alleen de zwart, wit en oranje variant heeft gekleurde noppen en daaruit wordt duidelijk dat alle andere 3 de varianten uitgerust zijn met een Anti-Clog zool. Deze technologie zorgt ervoor dat er geen modder onder de zool en tussen de noppen blijft zitten. Extra grip dus en dat kan wel eens van pas komen in deze tijd van het jaar.

Het allermooiste aan de Nike Premier 2.0 blijft toch wel de prijs. De normale versie kost namelijk maar €100 en die met Anti-Clog zool slechts €120. Voor die prijs ga je echt niks beters vinden. De nieuwe varianten van de Nike Premier 2.0 zijn hier te bestellen.