Nike lanceert de vette ‘Just Do It’ WK voetbalschoenen pack

Over ruim een maand is het eindelijk zover en wordt het WK 2018 afgetrapt in Rusland. Ben je ondanks de afwezigheid van Nederland al een beetje in de stemming aan het komen? De sportmerken doen er in ieder geval alles aan om daarvoor te zorgen. De WK shirts zijn allemaal al gepresenteerd, maar ook de voetbalschoenen krijgen een WK thema en Nike heeft zojuist hun WK pack gelanceerd, genaamd ‘Just Do It’.

Nike WK voetbalschoenen pack ‘Just Do It’

Foto: Unisport

Bij een gigantisch evenement als het WK wil een merk natuurlijk goed zichtbaar zijn en dat moet wel lukken met deze collectie. Alle vier de silo’s hebben namelijk een kraakhelder witte upper gekregen met een ‘cool grey’ Nike Swoosh. Om de schoenen nog wat extra glans te geven krijgen ze allemaal een andere kleur zoolplaat en omlijning van het Nike teken. Op de hak is een driehoek geplaatst die bestaat uit 32 lijnen. Eentje voor elk land dat meedoet dus. Het resultaat is behoorlijk minimalistisch, maar ook heel fresh en clean.

Nike Mercurial ‘Just Do It’

Nike Magista ‘Just Do It’

Nike Hypervenom ‘Just Do It’

Nike Tiempo ‘Just Do It’

Wij vinden het in ieder geval een heel toffe collectie die zeker WK waardig is. De Nike ‘Just Do It’ WK collectie is vanaf 14 mei verkrijgbaar, maar je kunt je nu alvast hier inschrijven voor een paar.