Nike’s lederen Premier 2.0 nadert perfectie in deze coole kleurencombo

Misschien heb je de laatste tijd al redelijk wat Nike voetbalschoenen voorbij zien komen onder de naam ‘New Lights’. Het is de naam van een collectie waarin vooral veel wit terugkomt, maar zeker ook blauw. Nu is het de beurt aan de lederen Premier 2.0 om in deze kleuruitvoering uitgebracht te worden en we moeten zeggen dat die zeker niet onder doet voor de duurdere en meer prominente voetbalschoenen uit het assortiment van Nike.

Nike Premier 2.0 ‘New Lights’

De kleurencombo van het wit en blauw heeft nog het meeste weg van de nieuwe Mercurial, maar toch heeft de Premier zijn eigen twist gekregen. Bijna alles is namelijk helemaal wit, inclusief de Nike Swoosh, met een aantal subtiele lichtblauwe details. De veters, de noppen, maar vooral de blauwe vouwbare tong en het ‘NIKE’ op de hak zorgen voor een prachtig blauw contrast op het bijna volledig witte doek.

Verder valt er niet zo heel veel nieuws over de schoen te vertellen. Sterker nog: elke keer als er een nieuwe kleuruitvoering van de Premier 2.0 wordt gelanceerd vallen we in herhaling. Heerlijk comfortabel leer, hele fijne looks en een nog fijner prijsje. Voor €100 heb je namelijk al zo’n paar coole kicksen. Je kunt de Nike Premier 2.0 ‘New Lights’ hier bestellen.

Foto’s: SoccerBible