Officieel: Kurzawa heeft het lelijkste kapsel uit de voetbalgeschiedenis

Voetballers zijn ijdele jongens en willen er altijd goed uitzien als alle camera’s op hun gericht zijn. Sommige voetballers slaan daar echter iets te ver in door en komen bijvoorbeeld met de gekste kapsels aanzetten. Pogba is natuurlijk een goed voorbeeld, maar ook Bakayoko eiste alle aandacht op zich door met blauw haar (de kleur van zijn club Chelsea) rond te lopen. Verder heb je ook nog kapsels in het voetbal die gewoon héél fout zijn. Toch kan niemand tippen aan Kurzawa als het aankomt op het lelijkste kapsel uit de voetbalgeschiedenis.

Kapsel Kurzawa

De linksback van PSG zal het wel beu zijn dat teamgenoten als Neymar, Mbappé en Cavani alle aandacht krijgen, dus dan maar een nieuw graflelijk kapsel. We weten eigenlijk niet eens hoe we het moeten omschrijven. Je moet het gewoon zien om te geloven, dus hier is ‘ie.

Uiteraard heeft het internet/Twitter zijn werk ook alweer gedaan door een paar geweldige photoshops te maken. Dit vonden wij de beste.

Kurzawa geeft dus het slechte voorbeeld, maar gelukkig zijn er ook heel veel goede kapsels in het voetbal. Dit zijn de 20 beste voetbalkapsels van de maand november.