Officieel: Mayweather vs. McGregor gaat definitief gebeuren

Het heeft even geduurd, maar de kogel is eindelijk door de kerk: op 26 augustus gaan Floyd Mayweather en Conor McGregor het tegen elkaar opnemen in Las Vegas. Wat eerst op een fantasiegevecht tussen een bokser en MMA’er leek gaat dus echt gebeuren in wat het grootste en duurste gevecht ooit moet worden.

Mayweather vs. McGregor

Een tijdje geleden werd al bekend dat McGregor zijn deel van de lucratieve deal had ondertekend en nu is ook Floyd akkoord gegaan met zijn deel van het contract. Wat de twee er precies aan gaan verdienen is ons niet bekend, maar dat het ongekend veel is kun je van ons aannemen. Volgens velen is het gevecht eigenlijk maar onzin trouwens, want Mayweather is een bokser met een record van 49-0 en McGregor heeft weinig tot geen ervaring in het vak boksen. Het gaat echter gegarandeerd spektakel opleveren en daar zijn wij altijd wel voor in. Alleen de trash talk is al schitterend.

Let’s go get some boxing ones now son.

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

26 augustus is dus de datum die je alvast met een dikke rode stift kunt omcirkelen op de kalender, want dit wordt een gevecht dat je niet mag missen.

Leestip: Prachtige video laat zien hoe een jonge McGregor uitgroeide tot wereldster

Bron: Sport Bible