De officiële EA Sports UFC 3 trailer belooft een ongelofelijke dikke vechtgame

FIFA 18 is natuurlijk de absolute kroonjuweel van EA Sports, maar vanaf 2 februari dropt de gameproducent weer een hele vette titel: EA Sports UFC 3. De trailer is enkele dagen geleden gereleased en die belooft dat de misschien wel meest populaire vechtcompetitie van dit moment een waanzinnig realistische game krijgt.

EA Sports UFC 3

Op de cover van EA Sports UFC 3 vind je natuurlijk de Notorious Conor McGregor. Wel een digitale versie van hem, maar wel eentje die eng realistisch is. In de zogenaamde GOAT (greatest of all time) carrière modus kun je als McGregor in de kooi stappen en onderdeel zijn van een vette The Journey-achtige verhaallijn. Je dient jezelf op te werken, van rookie tot (hopelijk) kampioen, je doet staredowns, persconferenties en fans volgen je op sociale media. Dit zie je ook in de ongelofelijk vette trailer.

De multiplayer krijgt met ‘Stand & Bang’ en ‘Submission Showdown’ een aantal nieuwe modi. Ook wordt er een Tournament Mode toegevoegd. Hierin moeten spelers meerdere fights aangaan om een toernooi te winnen. Om het realistischeder te maken wordt schade en vermoeidheid die je in eerdere gevechten hebt opgelopen meegenomen tijdens progressie in het toernooi.

Helaas komt de game dus pas in februari uit, dus je kunt nog maanden vooruit met FIFA 18. Die game frustreert spelers wel regelmatig doordat ze het vermoeden hebben dat wedstrijden gemanipuleerd worden. Dit moment lijkt het ultieme bewijs.

Bron: Gamersnet.nl