Olympique Marseille lanceert 2018/2019 tenues met epische video

Om eerlijk te zijn is de shirt-release van Olympique Marseille niet iets wat wij jaarlijks verslaan. Toch moesten we dit seizoen wel. Daarvoor zijn twee redenen: de shirts zijn heel vet én de video die bij de release hoort is misschien nóg vetter. Et voilà, hierbij een artikel over het nieuwe thuistenue, uittenue en derde tenue van Olympique Marseille.

Voordat we naar de shirts gaan willen we het toch eerste even hebben over die video. Want je kunt natuurlijk ook gewoon een paar foto’s maken met spelers in het nieuwe tenue, maar dat vonden Marseille en Puma ongetwijfeld niet spannend genoeg.

Ze regelden Maradona en een hele stoet locals voor een heldhaftige video waarin de havenstad Marseille vanaf het water wordt aangevallen. De gruwelijke video sluit af met de leuzen: ‘Venu de l’eau. Pour mettre le feu’ (Geboren in het water, om het vuur te ontbranden).

Net als de video zijn de shirts geïnspireerd door de zee. Verschillende tonen blauw zijn terug te vinden op alle drie de shirts.

Olympique Marseille Thuis 2018/2019

Olympique Marseille Uit 2018/2019

2-marseille-18-19.jpg

Olympique Marseille Derde shirt 2018/2019

Welk shirt van de drie shirts wij het tofst vinden kunnen we echt niet zeggen. Wel vinden we de schouders van het thuis- en uitshirt écht heel nice, dus misschien gaat onze lichte voorkeur daarnaar uit. Vind jij deze shirts ook zo vet? Je kunt de Olympique Marseille tenues nu al hier bestellen. Nummertje 10 met Payet achterop misschien? Oe la la!