Onvoorspelbaar AS Roma kan betters vanavond opnieuw heel veel geld opleveren

Wie had ooit gedacht dat AS Roma nog terug zou komen van die 4-1 nederlaag in Camp Nou. Niemand natuurlijk. Althans, wij in ieder geval niet en wij denken velen met ons. Toch is er ongetwijfeld een handjevol Romeinen geweest dat op hoop van zegen een 3-0 overwinning had gegokt en die hebben veel geluk gehad. Naast een plaatsing voor de halve finale leverde  het ze namelijk flink veel geld op.

De odds voor een 3-0 uitslag bij AS Roma – Barcelona lagen op ongeveer 65 keer je inzet. Een tientje levert dan dus ‘gewoon’ €6500. Is dat even hard cashen? Hieronder zie je het bewijsje van iemand die 3-0 voor Roma had gebet. Die combineerde hij met een 0-3 overwinning voor Juve, wat hem in totaal een odd van 4.500 (!) opleverde. Helaas voor hem weten we allemaal wat er diep in de blessuretijd bij Real Madrid gebeurde. Wat zal die man slecht geslapen hebben.

Foto via Voetbalprimeur Facebook

Stunt AS Roma tegen Liverpool

Roma heeft dus bewezen het onmogelijk mogelijk te kunnen maken. Hierdoor zou je kunnen kijken naar uitslagen als 0-3 en dergelijke, maar wat dacht je van een 0-0? Liverpool op de nul houden is dit Champions League seizoen al bijna onmogelijk gebleken. Het lukte Porto nog wel, maar dat was nadat Liverpool al met 0-5 in Portugal had gewonnen. Toch blijft AS Roma een Italiaanse ploeg en het zal de schade beperkt proberen te houden in de eerste wedstrijd. Een 0-0 zou de Romeinen buitengewoon tevreden stellen en kan betters hier maar liefst 15.0 hun inzet opleveren.

Liverpool is de overduidelijke favoriet bij de bookies. Een goed resultaat voor AS Roma levert dus veel interessante odds op. Je kunt al deze odds hier checken. Succes vanavond!