Op deze manieren kun je hard gaan verdienen aan de CL, inclusief Ajax – Juventus

De hervatting van de Champions League is altijd feest, maar nu we bij de kwartfinales zijn aanbeland wordt het al helemaal gekkenhuis. Prachtige affiches, heel veel spanning en als je het goed doet; heel veel geld verdienen. Wij geven je een aantal betting tips op basis van de TOTO odds voor twee van de vier wedstrijden. We kiezen per dag namelijk één wedstrijd

Tottenham Hotspur – Manchester City

Deze Engelse kraker in de Champions League wordt afgewerkt in het nieuwe stadion van Tottenham en dat is maar goed ook voor de Spurs. De laatste twee keer dat ze thuis tegen City speelde was op Wembley en die werden allebei verloren. Het begin in het nieuwe stadion was in ieder geval goed, want er werd met 2-0 gewonnen van Crystal Palace. City is echter in topvorm en won de laatste 14 wedstrijden allemaal (inclusief gewonnen League Cup finale na penalty’s).

Wij zetten ons geld dus in op favoriet City en dat betaalt 1.82 keer uit. Je kan het nog interessanter maken door te voorspellen dat Aguëro scoort. Iets waar hij best wel goed in is op z’n zachtst gezegd. Aguëro op het scorebord én City wint betaalt 2.75 keer uit. Deze favorietenrol voor City betekent trouwens wel dat winst Spurs heel dik uitbetaalt: 4.00 keer.

Ajax – Juventus

In het geval van Ajax – Juventus willen we twee opties geven: een rooskleurige voor de Amsterdammers en een soort Ronaldo special. Die man is namelijk een klasse apart in de kwartfinales van de Champions League. We gaan er ook even vanuit dat hij ‘gewoon’ speelt.

Bij Ajax zijn er natuurlijk meerdere die een doelpunt kunnen maken, maar in de Champions League is de hoop vaak gevestigd op Tadic. Tegen Juve zal hij waarschijnlijk ook weer in de spits staan en dat pakt heel vaak goed uit. Wij durven daarom wel te voorspellen dat hij de eerste goal voor Ajax gaat maken tegen Juve. Dat betaalt 3.60 keer uit. Ajax zal echter willen winnen om met een goed resultaat naar Turijn af te reizen. Als Tadic scoort én Ajax wint, dan kun je 5.00 keer je inzet winnen.

Aan de andere kant staat echter ene Ronaldo. Die gast heeft in 20 kwartfinales van de Champions League al 23 keer gescoord. Als hij speelt verwachten wij dus ook wel een doelpuntje van Ronnie. Daar zijn dan ook een heleboel hele interessante betting opties aan gebonden. Dit zijn volgens ons de meest interessante: Ronaldo scoort en Juventus wint betaalt 3.00 keer uit.

Wij gaan er echter vanuit dat Ajax minimaal één keer scoort, dus dan is deze optie nog interessanter: Ronaldo scoort, wint en beide teams scoren. Dat betaalt 6.00 keer uit. Tot slot nog even een bet gericht op zijn specialiteit als kopper. Tegen Atlético scoorde hij er nog twee met het hoofd. Als hij tegen Ajax met het hoofd scoort betaalt dat maar liefst 9.00 keer uit.

Heel veel interessante opties dus en we laten het aan jullie om er een mooie combo van te maken. Of niet en je gaat gewoon voor één bet. Hier vind je een overzicht van alle bets en kun je gaan inzetten.