Op welke van deze 10 voertuigen lijk jij als voetballer het meest?

Commentatoren en fans vinden het leuk om spelers te vergelijken met allerlei voorwerpen. Men noemt Lionel Messi ‘La Pulga’ (de vlo) en Maradonna werd liefkozend ‘pluisje’ genoemd. Oneindig veel voorwerpen kunnen gebruikt worden om de speelstijl van voetballers te typeren, dus ook voertuigen. Hieronder ontdek je met welk voertuig jij te vergelijken bent.

Tank – Je gaat voor niemand aan de kant en je dendert over het hele veld. Niemand durft in de muur te gaan staan wanneer jij een vrije trap neemt, want jouw kanonskogels zijn dodelijk.

Truck – Je bent solide en maakt weinig foutjes. Het team kan echt op je bouwen. Je draaicirkel is helaas niet zo klein, dus met kleine tegenstanders heb je de meeste moeite.

Old Timer – Je bent één van de oudste uit het team, dus een wedstrijd vraagt erg veel van jouw lichaam. De klasse van vroeger is wel nog steeds zichtbaar. Na het weekend heb je een paar dagen nodig om bij te tanken.

Cabrio – Ze noemen je ook wel eens een mooi-weer-voetballer.  In de regen en modder voetballen vind je niet zo leuk. Je prestaties zijn in de herfst en winter beduidend minder dan tijdens de warme perioden.

Supercar – Jij doet alles op snelheid en bent pijlsnel. Geen verdediger kan je bijhouden. Ook vind je jouw looks heel belangrijk. Het oog wil ook wat.

Concept car – Iedereen ziet de potentie en het talent in jou, maar je moet nog wat ervaring opdoen en jezelf ontwikkelen. Het belooft veel goeds.

4×4 – Van jou mag het veld lekker nat en drassig zijn. Jouw broekje is na 90 minuten gegarandeerd helemaal vies.

SUV – Je bent een gespierde jongen en gebruikt je power om duels te winnen. Het lijkt je geen centje pijn te kosten, zo glansrijk heers jij over het veld.

Cross-over – Je bent een moderne speler die zeer compleet is. Je bent atletisch, hebt loopvermogen en combineert het met stijl. Een speler die elke trainer graag in zijn team heeft.

(artikel gaat verder onder afbeelding)

toyota_chr_1

Toyota C-HR – Een voorbeeld van zo’n gewilde cross-over is de Toyota C-HR. Deze zeer dynamische auto heeft echt een eigen persoonlijkheid, voornamelijk door het hele vette en innovatieve design.

Vaak gaat er veel verloren tussen concept auto en realiteit. Met deze C-HR is het Toyota gelukt juist heel dichtbij het originele ontwerp te blijven. Dit zie je aan het vloeiende lijnenspel, zowel aan de binnen- als buitenkant van de auto. Resultaat: de C-HR is een auto die absoluut gaat opvallen op de parkeerplaats van het voetbalveld.

Toyota stond natuurlijk al bekend om haar kwaliteit, duurzaamheid en hybride motortechnologie. Het innovatieve ontwerp van de C-HR geeft net dat beetje extra waar de moderne man naar op zoek is. Je teamgenoten willen elke uitwedstrijd bij jou instappen, want ook het interieur heeft een comfortabel maar spannend karakter. Waarschijnlijk kunnen ze hun vingers niet van het ingebouwde JBL-soundsystem afhouden. De mentale voorbereiding begint vanaf nu dus gewoon in de auto.

Benieuwd naar alle mogelijkheden die de Toyota C-HR jou te bieden heeft? Meer informatie vind je hier.

toyota-c-hr