Behind the scenes bij Oranje met het YouTube kanaal van Ryan Babel

Ryan Babel is om meerdere redenen een bijzondere voetballer. Als groot talent brak hij door bij Ajax om vervolgens behoorlijk in de vergetelheid te raken en later weer keihard terug te komen. Verder is zijn kapsel behoorlijk bijzonder te noemen én vlogt hij. Die vlogs deelt hij op zijn eigen YouTube kanaal, waar hij 197.000 subscribers heeft.

Achter de schermen met Babel

Hoewel we het eigenlijk niet zo op vloggers hebben vinden we het wel heel tof dat Babel het doet. Zo krijg je namelijk een uniek kijkje achter de schermen bij een grote club als Besiktas en het grote Oranje. Vooral dat Oranje deel vinden wij natuurlijk interessant. Ook van de laatste interlandperiode maakte hij een leuke/interessante video waarin je de goede sfeer in de selectie kunt proeven en kunt checken wat ze in hun vrije tijd doen. Spoiler: veel lol maken en veel tikken op het achterhoofd uitdelen.

Natuurlijk wordt het allemaal in het Turks ondertiteld, want daar komt een heel groot deel van zijn volgers vandaan. Hoe dan ook: ga zo door Ryan. Zowel binnen als buiten de lijnen, want dit soort beelden willen we vaker zien. Al raden we je toch aan een ander kleurtje voor je haar te kiezen.

Een volledig nieuw kapsel is natuurlijk ook een optie. In dat geval raden we het aan om eens een kijkje te nemen tussen de beste voetbalkapsels van de maand september.

Bron: Ryan Babel