Geniet mee van Özil’s meesterlijke overzicht bij de 3 goals van Arsenal

Het ging behoorlijk lang niet zo goed met Arsenal én Özil. Het een zal wel met het ander te maken hebben, maar de laatste seizoenen leken ze niet op de top van hun kunnen te presteren en Özil zette dat met Duitsland voort bij het WK 2018. Inmiddels is hij daarmee gestopt en onder Emery lijkt Arsenal weer het prachtige voetbal te kunnen spelen waar ze bekend om staan. Gisteren was daar weer een perfect voorbeeld van en Özil liet zien het nog lang niet verleerd te zijn.

Mesut Özil vs Leicester City

De Noord-Londenaren kwamen na een half uur op 0-1 achterstand, maar op slag van rust maakte Özil de gelijkmaker. Een goede aanval met Bellerin die heerlijk subtiel en eenvoudig via de binnenkant paal binnen geschoven wordt door Özil. Gewoon een hele fijne goal. Na ruim een uur steekt hij Bellerin op fabelachtige wijze weg, die hem vervolgens perfect aflevert op Aubameyang: 2-1. Het hoogtepunt van de avond was de 3-1. Daar gaan we nog niet te veel over zeggen. Kijk en geniet hieronder van de drie goals.

1-1 Özil (vanaf 31 seconde)

2-1 Aubameyang (assist Bellerin)

3-1 Aubameyang (assist Özil)

Eerst dat hakje op het middenveld bij die 3-1, toen nog het overstapje en tot slot het wippertje richting Aub. Wat een overzicht heeft die Mesut toch, niet normaal. Laten we hopen dat Arsenal en Özil deze vorm vast kunnen houden. Inmiddels heeft het team van Emery al 7 wedstrijden achter elkaar gewonnen en staan ze slechts twee punten achter de nummer één Manchester City.

Helaas staan er ook regelmatig voetballers op de nummer 10 positie terwijl ze daar helemaal niet geschikt voor zijn. Dit zijn de 7 tekenen van een ongeschikte nummer 10.