Docu: het bijzondere ‘Invincible’ seizoen van PAOK in beeld gebracht

Vanavond gaat Ajax als het goed is ten koste van PAOK de volgende ronde van de Champions League voorrondes bereiken, al is dat na het 2-2 gelijkspel in Griekenland zeker nog geen gelopen koers. De Griekse kampioen zal namelijk ook met vertrouwen naar Amsterdam afreizen, wetende dat ze eigenlijk altijd wel scoren én omdat ze afgelopen seizoen ongeslagen kampioen werden. Dat unieke seizoen is vastgelegd in een docu, genaamd ‘The Invincibles’.

PAOK Docu ‘The Invincibles’

Van de 30 wedstrijden in de competitie wonnen ze er 26 en werd 4 keer gelijkgespeeld, waardoor ze voor het eerst sinds 1985 kampioen werden. PAOK startte het seizoen echter met puntenaftrek omdat de president van de club met een geweer het veld opliep. Dat lees je goed ja, de president van PAOK liep met een geweer het veld op. Toch wisten ze kampioen te worden en dat deden ze ongeslagen. Ook de beker werd gewonnen, waardoor het een ongekend succesvol seizoen werd.

De volledige docu met unieke achter de schermen beelden is nu op YouTube te bekijken. Check ook even die ongelofelijk zieke sfeer bij het kampioensfeest. Niet normaal.

Een andere voetbaldocu die wij 100% zeker gaan kijken is die van Leeds United. Die trailer maakt heel veel indruk.