Paulo Dybala droeg nieuwe COPA19 in ‘blackout’ tegen Man Utd

Terwijl bijna heel Nederland gisteravond aan de buis gekluisterd zat voor Benfica – Ajax voltrok in Turijn een ware overval. Zonder heel groots te spelen leek Juventus op een terechte 1-0 overwinning af te stevenen, maar in de slotfose stal Manchester United alsnog de zege van ‘De Oude Dame’. Het fantastische doelpunt van Ronaldo werd ongedaan gemaakt door schitterende vrije trap van Mata en een scrimmage doelpunt uit een scherpe voorzet van Young.

Een frustrerende avond voor de spelers van Juventus en dus ook voor Paulo Dybala, die op 0-0 met een heerlijke geplaatst schot zelfs de lat nog raakte. Dat mooie schot plaatste de Argentijn overigens met zijn nieuwe COPA19. De versie waarop hij speelde was nog geheel in zwart (Blackout), met de verwijzing ‘Area 19, 8-11-2018’. Je ziet ze hieronder.

Hoewel nog onbekend is in welke kleur de schoen vandaag gereleased wordt kun je wel al zien hoe dick het silhouette is. Een ledereen schoen met een heel vet nadenpatroon en demping. En dan ook nog veterloos. Wij zijn benieuwd hoe de eerste colorway gaat zijn en we mogen het vandaag ook aan den lijve ontdekken: wij zijn vandaag namelijk bij de presentatie van de nieuwe schoen, dus check onze instagram (stories) zometeen voor de eerste en vetste beelde van deze nieuwe schoen.

Mocht je jezelf trouwens afvragen waarom spelers altijd eerst op Blackout versies van voetbalschoenen spelen dan lees je dat hier.