PEC Zwolle x Rico & Sticks voetbalshirt in no-time uitverkocht

Wie ons interview met Sticks van vorig jaar gelezen heeft weet dat de band tussen Rico & Sticks en PEC Zwolle erg hecht is. De rapformatie trad in de Ziggo Dome al eens op in de Zwolse clubkleuren en steekt hun liefde voor de club dus niet onder stoelen of banken. Dat de liefde wederzijds is bleek vandaag wel: de club heeft namelijk, in samenwerking met hun shirtsponsor Craft, een heus Rico & Sticks x PEC Zwolle voetbalshirt gelanceerd. En dat raakte in no-time uitverkocht.

Hieronder zie je het limited edition Rico & Stick voetbalshirt. Wat natuurlijk het meest opvalt is de gruwelijke artwork op de voorzijde. Je ziet de performance van het rapduo, waarbij Sticks in een PEC-shirt staat.

In bovenstaande Instagram-afbeelding kun je naar links vegen waardoor je ook het achterkant van het shirt ziet. Ook zeker de moeite waard, want daar vind je het rugnummer 038 dat symbool staat voor het netnummer van de stad Zwolle.

Het artwork is gedaan door Barry Pirovano, de man die ook veel werk doet voor de kleding van Football Culture. Wij vinden dit een heel vet initiatief. De combinatie van Zwolse voetbal- en rapcultuur in Ă©Ă©n shirt, dat is gewoon goud. Het shirt raakte binnen enkele uren uitverkocht, maar was voor €49 te bestellen in de online shop van PEC Zwolle en de eerste 50 kopers kregen er een heel pakket bij, met o.a. tickets voor PEC Zwolle – NAC Breda. Of er nog een restock komt is maar zeer de vraag.

Lees hier ons hele interview met Sticks over zijn ‘Barça aan de IJssel’