Deze geniale app bespaart jou tattoo blunders

Je ziet alle voetballers tegenwoordig rondlopen met een sleeve, tattoo’s in de nek of op de bovenbenen en jij denkt: dat zou ik ook wel willen. Het ziet er tof uit, maar het is wel een grote beslissing. Als je er echt voor gaat zet je namelijk wel iets op je lichaam dat er niet zomaar vanaf gaat. Twijfels nemen de overhand, dus je stelt het nog maar even uit. Inmiddels twijfel je misschien al jaren lang, maar we hebben wellicht de oplossing. Met de handige ‘Ink Hunter’ app kun je namelijk zien hoe die tattoo er uit zou zien op jouw lichaam.

Ink hunter

De ontwikkelaars van Ink Hunter hebben het ‘beslissing nemen proces’ wat komt kijken bij een nieuwe tattoo een stuk eenvoudiger gemaakt met deze app. De app zorgt ervoor dat je telefoon de potentiële tattoo in augmented reality op je lichaam visualiseert. De camera op je telefoon scant het gebied waar je de tattoo zou willen en gebruikt dan augmented reality om te laten zien hoe het er uit zou zien. Dit gebeurt aan de hand van drie algoritmes die een zo realistisch mogelijk beeld scheppen.

Wat kost dat, horen we je zeggen. Niets, want de app is gratis te downloaden. Dus zelfs als je geen tattoo wil, maar wel wil weten hoe het eruit zou zien is dit leuk tijdverdrijf. Hieronder zie je hoe de app werkt.

En ben je nu overtuigd dat je een tattoo wilt? Check dan eerst even deze 10 gouden tips voordat je jouw eerste tatoeage laat zetten.

Bron: High Snobiety