Peru doet er letterlijk alles aan om Nieuw Zeeland uit hun ritme te halen

Vannacht staat het laatste WK 2018 ticket op het spel tijdens de wedstrijd Peru – Nieuw Zeeland in de hoofdstad Lima. Nadat de eerste wedstrijd in 0-0 eindigde lijkt Peru toch wel de beste papieren te hebben om het thuis af te maken, maar ze laten niets aan het toeval over. Ze doen er namelijk alles aan om het Nieuw Zeeland zo moeilijk mogelijk te maken, nog voordat de wedstrijd begint. En als we zeggen dat ze er alles aan doen dan bedoelen we ook echt alles.

Vertraging van vluchten tot vuurwerk bij het hotel

De ellende voor de selectie van Nieuw Zeeland begon allemaal al op het vliegveld in Wellington. De vlucht naar Lima werd namelijk door een mysterieuze interventie van de Peruviaanse autoriteiten met maar liefst drie uur vertraagd. De vlucht moest daarnaast een stop maken in de Chileense stad Iquique. Vervolgens moest de selectie van de All Whites in een tergend slome bus van het Jorge Chavez airport naar hun hotel in het midden van de nacht.

We gaan verder: de dubbeldekker kwam vast te staan op weg naar de laatste training voor de wedstrijd en toen ze eenmaal bij het stadion kwamen waren de sleutels van de poort op mysterieuze wijze kwijtgeraakt. Dan waren er dinsdag nog sjamanen en toverdokters die op allerlei manieren een vloek op de selectie van Nieuw Zeeland probeerde te leggen en als klapper op de vuurpijl (letterlijk) werd er midden in de nacht voor de wedstrijd vuurwerk afgestoken bij het hotel waar de spelers van Nieuw Zeeland sliepen.

Zo, dan sta je toch al met 1-0 achter als Nieuw Zeeland zijnde. Misschien dat jullie ook één van deze tactieken kunnen gebruiken als er een belangrijke wedstrijd op de planning staat, maar goed, je kunt je ook gewoon op jezelf richten. Wist je bijvoorbeeld al dat muziek luisteren voor de wedstrijd de kans flink vergroot op winst? Hoe dat zit lees je hier.

Bron: FourFourTwo