Je kunt bij PES 2018 in het epische Champions League stadion spelen

Waar fans van FIFA nog even moeten wachten kunnen doorgewinterde PES-spelers al aan de gang met de demo en volgt de officiële PES 2018 lancering op 14 september in Europa. Beide games doen er elk jaar alles aan om zoveel mogelijk gamers naar hun spel te lokken en Konami heeft bij de nieuwste PES een wel heel bijzondere troef. Ze hebben namelijk het epische Champions League stadion gerecreëerd.

PES 2018 Champions League stadion

Je weet wel welk stadion we bedoelen toch? Dat gigantische ding wat je in de intro ziet op een Champions League avond met de beroemde sterren als dak. Het stadion zal in het spel ‘The Ultimate Stage’ gaan heten en is één van de 37 stadions in PES 2018. Het is overigens ook de eerste keer dat het stadion in het spel verwerkt is. Hieronder de indrukwekkende beelden van ‘The Ultimate Stage’ in PES 2018!

Het idee is sowieso heel vet, maar de uitvoering laat toch wel wat te wensen over wat ons betreft. Het stadion lijkt bijvoorbeeld nogal laag in tegenstelling tot wat je altijd op tv ziet. Toch vinden we het wel een heel toffe zet van Konami en daar krijgen ze wel wat pluspuntjes voor. Voor welke voetbalgame ga jij dit jaar kiezen? In deze video worden de graphics van PES 2018 tegenover die van FIFA 18 gezet. Misschien helpt dat nog bij je keuze.