De PES 2018 E3 trailer brengt alle nieuwe features in beeld

Het zal je niet ontgaan zijn dat het grootste game-event van het jaar bezig is. Tijdens E3 worden de belangrijkste releases van de komende tijd getoond en daar hoort PES 2018 ook bij. Daarom hebben ze een lange trailer gelanceerd waarin alle nieuwe features voorbij komen. De grootste verrassing komt in de vorm van Usain Bolt, want het sprintkanon komt naar PES.

PES 2018

Usain Bolt inderdaad. De Jamaicaan zal beschikbaar zijn als een speler in de MyClub modus, inclusief eigen celebration. Wij vinden het een rare zet van Konami, want buiten het feit dat Bolt een fanatieke United fan is heeft hij niet veel met voetbal te maken. Logischer is de aanwezigheid van Maradona die als legende onderdeel zal zijn van PES 2018. Hieronder de volledige PES 2018 E3 trailer.

Behalve bovenstaande trailer heeft Konami de lancering van een online beta versie die te spelen is van 20 tot 31 juli. De PES 2018 online beta bevat de ‘Quickmatch’ en ‘Online Co-Op’ modus en is exclusief voor PS4 en Xbox One spelers. Vanaf 14 september is het officieel te koop in Europa.

Leestip: EA Sports komt met FIFA 18 gameplay trailer en The Journey deel 2 teaser