PES 2019 voegt 4 legendes toe waar old school PES fans heel blij van worden

Al jarenlang is FIFA de meest populaire voetbalgame ter wereld, maar er is een tijd geweest dat de verschillen veel minder groot waren. Daarvoor moeten we een aantal jaren terug in de tijd. Terug naar 2006, toen Inter nog superieur was en vanaf 2006 5 titels op rij pakte. In de spits stond een Braziliaan met een schot waar iedereen bang van werd en hij is tot op de dag van vandaag nog de meest legendarische PES speler ooit door dat overpowerde schot.

Inter legends naar PES 2019

We hebben het dan natuurlijk over Adriano Leite Ribeiro, oftewel gewoon Adriano. De spits die zo’n beetje alle ballen tegen de touwen ramde destijds, wat op zich ook niet zo gek is met een schotkracht van 99. Hoe legendarisch dat schot was kun je in onderstaande video nog eens checken.

Daar blijft het niet bij, want er zijn nog drie andere ultieme PES favourites en zieke Internazionale legends die terug zullen komen in PES 2019: Cambiasso, Recoba en Djorkaeff. De ratings van deze spelers zijn nog niet bekend trouwens, maar we mogen er toch wel vanuit gaan dat Adriano weer een schotkracht van 99 zal krijgen.

Op 30 augustus zal PES 2019 officieel gelanceerd worden. Heb je de trailer nog niet gezien, inclusief innovaties die je kunt verwachten in de game? Dat kun je hier doen.