Gerard Piqué gaat een intieme docu-serie maken over FC Barcelona

Wat doet een voetballer in zijn vrije tijd? De meeste chillen gewoon thuis met hun gezin, zullen de nodige potjes FIFA of Fortnite spelen en in de gym aan hun lichaam werken, maar Gerard Piqué is iets ambitieuzer. In 2017 richtte hij Kosmos op, een sports investment bedrijf die zich voornamelijk focust op tennis en onlangs kocht hij de kleine club FC Andorra met als doel de club naar de hoogste Spaanse divisies te loodsen. Daarnaast is hij actief in de vastgoedwereld & food sector en droomt hij al over het presidentschap bij zijn Barça, maar zelfs dat is nog niet genoeg.

Piqué gaat docu over Barça maken

De verdediger gaat namelijk een docu-serie maken over het leven als een Barça speler. De docu zou vergelijkbaar worden met die over Manchester City (All or Nothing), waarbij de camera’s aanwezig waren bij de meest intieme momenten. Je kunt dus volledige ‘toegang’ tot het leven van een Barça speler verwachten, inclusief beelden in de kleedkamers.

Het project wordt uitgevoerd door zijn bedrijf Kosmos, wat een holding is van de Rakuten Group, de huidge hoofdsponsor van FC Barcelona. Het is overigens niet de eerste keer dat Piqué betrokken is bij een docu, want hij was ook betrokken bij de creatie van ‘The Decision’, een documentaire over de keuze van Griezmann om bij Atlético te blijven of naar Barcelona te verkassen. Ook heeft hij meegewerkt aan de docu over het Guardiola tijdperk bij Barça.

View this post on Instagram

Eindhoven ✈️ #championsleague

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Het is nog afwachten wanneer de documentaire gefilmd wordt en wanneer ‘ie te zien zal zijn. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat het een docu wordt die op de ‘must watch’ lijst van iedere voetbalfan komt te staan.

Bron: NSS Mag