‘Playstation vervangt Xbox als officiële partner van FIFA 18’

Nu het voetbalseizoen er écht bijna op zit kunnen we alvast vooruit kijken naar komend seizoen. En wat hoort er bij een nieuw voetbalseizoen? Juist, een nieuwe FIFA game om weer een groot deel van je vrije uren aan te besteden. Vanaf volgend seizoen kan er echter wel het een en ander gaan veranderen, want een gelekte foto van een FIFA 18 evenement lijkt aan te tonen dat niet Xbox, maar Playstation de officiële partner wordt en dat heeft gevolgen.

Playstation & FIFA 18

De foto werd op Facebook gezet door de Poolse YouTuber Oskar “Junajted” Siwiec. In voorgaande jaren werd bij alle FIFA promotie het Xbox logo toegevoegd, maar nu zie je linksboven Playstation staan. Wat betekent dat voor Xbox en Playstation eigenaren? Waarschijnlijk dat de FIFA Ultimate Team Legends niet meer op Xbox zullen verschijnen, maar op Playstation. Microsoft’s exclusieve deal met FIFA is op 31 maart ook nog eens ten einde gekomen, wat dit gerucht dus nog geloofwaardiger maakt.

Bij FIFA 17 werden onder andere deze Legends toegevoegd

Het is dus allemaal nog geen zekerheidje, maar toch heeft het er alle schijn van. Het zou in ieder geval goed nieuws zijn voor alle Playstation-spelers die dan eindelijk na jaren met de FIFA Ultimate Team Legends kunnen gaan spelen.

Leestip: 10 dingen die EA moet verbeteren voordat ze FIFA 18 lanceren

Bron: Footy Headlines