Binnenkort wordt Playstation Plus duurder, dus beter verleng je snel

Als jij FIFA of andere games graag online speelt op je Playstation 4 weet je dat je een Playstation Plus abonnement nodig hebt. Dat kost zo’n €50 voor een jaar en €20 voor een kwartaal. Voor die prijs kun je dus online gamen, maar krijg je elke maand ook nog eens een aantal gratis games. Prima deal denken wij. Playstation heeft echter besloten om de prijs omhoog te gooien, dus beter verleng je snel nog voor de huidige prijzen.

Playstation Plus abonnement

De prijzen worden per 31 augustus verhoogd van €49,99 per jaar naar €59,99. Per kwartaal gaat de prijs van €19,99 naar €24,99 en als je liever per maand betaalt gaat de prijs van €6,99 naar €7,99. Geen bizarre stijging dus, maar toch. Als je slim bent verleng je dus nog voor 31 augustus het abonnement voor een jaartje. Dan hoef je volgend jaar pas de nieuwe prijs te betalen. Gewoon een gratis tip van ons.

Nu we het toch over online gaming hebben: FIFA-fans willen een nieuwe online carrière modus en zijn een petitie gestart om het voor elkaar te krijgen. Een soort kruising tussen OSM & FIFA. Daar lees je hier meer over.

Bron: Want.nl