Pogba laat zien een leider te zijn met kleedkamer-speech voor Uruguay wedstrijd

Paul Pogba heeft sinds zijn transfer naar Manchester United behoorlijk wat kritiek gekregen en dat was niet geheel onterecht, maar tijdens het WK in Rusland heeft hij zijn klasse laten zien. Mede door zijn sterke spel op het middenveld was de ploeg bijna niet te verslaan en in de finale maakte hij de 3-1 die de wedstrijd besliste. Niet alleen binnen de lijnen was Pogba belangrijk, want buiten de lijnen manifesteerde hij zich als één van dé leiders van het team.

Kleedkamer-speech Pogba

Er zijn beelden opgedoken van een gepassioneerde speech die Pogba in de kleedkamer hield voor de kwartfinalewedstrijd tegen Uruguay. Hij weet zijn team op scherp te zetten met inspirationele woorden en daarbij betrekt hij het hele team, inclusief de spelers die op de bank zitten. Met succes want ze wonnen die pot met 0-2. Hieronder zijn de indrukwekkende beelden te zien met daaronder een vertaling in het Engels.

Alles lijkt erop dat dit het toernooi is waar Pogba een volwassen speler is geworden die ook bij United de kar moet kunnen trekken volgend seizoen. Of dat gaat lukken is natuurlijk afwachten, maar met de status van wereldkampioen moet hij toch met een goed gevoel terugkeren bij de club.

De Franse middenvelder zal komend seizoen met Manchester United op jacht gaan naar de eerste titel sinds 2012/2013 en dat gaan ze doen in dit nieuwe thuistenue. Een bijzonder tenue om de 140e verjaardag van de club te vieren.