Pogba geeft hele Franse selectie peperduur cadeau ter herinnering aan het WK 2018

De competities liggen weer even stil voor het interlandvoetbal en dat betekent dat de nationale ploegen over de hele wereld weer samenkomen. Zo ook de wereldkampioen Frankrijk. Altijd gezellig natuurlijk zo’n weerzien met je landgenoten, maar Pogba heeft de sfeer nog een extra boost kunnen geven. Hij heeft namelijk een sick cadeau gegeven aan al zijn Franse medespelers om nog even stil te staan bij de wereldtitel van afgelopen zomer.

World Cup Championship ringen

Paul Pogba heeft Jason of Beverly Hills ingeschakeld om Superbowl-stijl Championship ringen te laten maken voor zijn teamgenoten. ‘Het is een klein gebaar na het winnen van het WK met fantastische spelers. Ik zie ze als mijn familie. Het is een een klein cadeautje van mij. Een klein gebaar als dit is niets, want de World Cup is voor het leven. Deze ring kun je kwijtraken, maar de World Cup kun je niet kwijtraken.’

Nou, het is maar wat je een klein gebaar noemt, want in deze extravagante ring is 11 karaats diamant verwerkt. De precieze prijs weten we niet, maar je kunt van ons aannemen dat het behoorlijk prijzig is. Zeker als je er eentje voor de hele selectie laat maken. Hieronder kun je ‘m in detail checken. Dan zul je ook begrijpen dat we ‘m zonder de precieze prijs te weten ‘peperduur’ durven te noemen.

Ondanks dat wij niet per se fan zijn van juwelen met heel veel diamanten kunnen we niet ontkennen dat zo’n Superbowl-stijl ring iets heel cools heeft. Het is dan ook niet gek dat zijn teamgenoten er heel blij mee zijn. Zo ook Matuidi die zijn dankbaarheid via Instagram deelt: ‘Een onvergetelijk cadeau voor een onvergetelijke herinnering. Bedankt vanuit de bodem van mijn hart voor het sieraad.’

Pogba is overigens niet de eerste Fransman die zijn teamgenoten bedankt met zo’n ring. Griezmann gaf zijn Atlético teamgenoten namelijk een vergelijkbare ring na de Europa League winst.