Prachtige video laat zien hoe een jonge McGregor uitgroeide tot wereldster

Van de straten van Dublin tot de koning van New York. Conor McGregor groeide binnen een aantal jaren uit tot hét gezicht van de UFC en het ziet er niet naar uit alsof dat niet snel gaat veranderen. The Notorious veroverde de vechtwereld met zijn ongelofelijke linker, bravoure en zelfverzekerde karakter. Hij is het type atleet waar je van houdt of juist enorm haat. Wij vallen in de eerste categorie, want je kan zeggen over hem wat je wilt, maar hij maakt zijn grote mond altijd waar.

McGregor – ‘It Was All A Dream’

McGregor’s passie om de beste allertijden te worden wordt geëvenaard door de passie van zijn fans. Eén van zijn fans heeft een schitterende video gemaakt over zijn reis tot de onbetwiste UFC kampioen. De video, genaamd ‘It Was All A Dream’ laat zien hoe hij van een onbekende, tikkeltje verlegen en gladgeschoren jonge kooivechter in Dublin uitgroeide tot de grootste ster in MMA.

Momenteel geniet de Ier van een rustperiode en wacht hij samen met zijn vriendin op de geboorte van hun eerste kind. McGregor heeft onlangs bevestigd dat het gaat om de geboorte van een zoon. Dat belooft wat. Naar verwachting gaat the Notorious in maart zijn titel verdedigen tijdens het UFC 209 event.

Leestip: Real Madrid wil samenwerken met McGregor & UFC