6 shirts van PSV, Inter en Brazilië die een ode brengen aan ‘Fenomeno’ Ronaldo

Van de huidige generatie voetballers is (Cristiano) Ronaldo één van de allerbeste, maar een generatie terug was er nog een andere Ronaldo. Volgens sommigen zelfs de enige echte Ronaldo. Je weet wel, die Braziliaan. Voor altijd één van de allerbeste spitsen ooit en Frans voetbal/streetwear merk Prane Paris lanceert een nieuwe collectie om R9 te eren. Shirts van teams waarvoor hij speelde, maar dan met een unieke twist.

Fenomeno One.of.One

Het is alweer de tweede collectie van Prane Paris ter ere van Ronaldo en deze keer zijn het Inter, Brazilië en PSV shirts die een ‘Fenomeno’ twist hebben gekregen. Zes stuks om precies te zijn, allemaal omgetoverd tot unieke streetwear shirts in de Parijse workshop van Prane Paris. We beginnen met die van PSV, zijn eerste Europese club waar hij op 17-jarige leeftijd binnenkwam en meteen grootse indruk maakte met 53 goals in 57 wedstrijden. De foto waar hij met zijn paspoort opstaat legt de nadruk op zijn jonge leeftijd en het is gewoon een legendarische foto. Heel tof.

Verder zijn er twee bijna identieke Inter Milan shirts met de iconische Pirelli sponsoring, waar bij het ene design voor Pirelli in het Braziliaanse geel is gekozen en bij het andere design voor een zilveren kleur is gekozen. Bij het witte Inter shirt is ook weer de foto met paspoort terug te vinden. Tenslotte is er nog het Brazilië shirt waar de Pirelli sponsoring van Inter veranderd is in Fenomeno. Slim bedacht en perfect uitgevoerd.

De ultieme shirts voor de echte fans van de Braziliaanse Ronaldo. De ‘Fenomeno One.of.One’ collectie zal op woensdag 12 juni hier gelanceerd worden. Het exacte tijdstip zal via de Prane Paris Instagram pagina nog gedeeld worden. Mocht je zo’n shirt willen dan zul je dat echt in de gaten moeten gaan houden, want van elk shirt wordt er maar één gemaakt.