Neem een kijkje in Messi’s privéjet ter waarde van dik €13 miljoen

De manier waarop Messi over het veld beweegt is magisch, maar de manier waarop hij zijn verre tripjes maakt met vrienden en familie is ook niet mis hoor. Daarvoor heeft hij namelijk zijn eigen Messi Airlines. Het door een Argentijns bedrijf gebouwde luxe privéjet zou zo’n €13 miljoen waard zijn, maar dat is niet het bedrag wat Leo ervoor betaalt heeft. Hij leaset het vliegtuig namelijk.

Privéjet Messi

Ondanks dat ‘ie geleased wordt zijn er wel flink wat persoonlijke touches te vinden op het vliegtuig, wat trouwens een 2004 Gulfstream V model is. Zo is zijn nummer 10 op de staart te zien en staan de namen van hemzelf, zijn vrouw en drie kinderen op de treden van de trap.

Oké en wat nog meer? Er is een keuken ingebouwd, twee badkamers en er zijn 16 comfortabele stoelen die omgetoverd kunnen worden tot bed voor de slaperige gasten. Natuurlijk is er ook een master bedroom voor Messi & Antonella.

Eigenlijk is een privéjet gewoon een ‘normale’ zaak voor iemand met zoveel bekendheid en geld als Messi, maar toch is het niet iets wat je direct achter de Argentijn zoekt. Achter wie je dat wel zou zoeken is Karim Benzema. De Fransman laat zijn bizar luxe leven namelijk graag zien via Instagram. Deze video is daar het beste bewijs van.

Foto: SportBible